RETURNERING OG REKLAMATION       

Fortrydelsesret

Hos Living-Room tilbyder vi 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på www.living-room.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager dine varer. 

Har du fortrudt din ordre, inden du har modtaget den?
Har du fortrudt dit køb inden du har modtaget din vare, vil det i nogen tilfælde være muligt at annullere ordren. Dette kan kun ske hvis ordren ikke allerede er behandlet eller under behandling - er ordren allerede behandlet skal du følge nedstående for at fortryde dit køb.

Har du købt din vare i en af vores butikker? 
I henhold til købeloven tilbyder vi ikke fortrydelsesret på varer købt i vores butikker. Skulle du mod forventning have modtaget en varer som du alligevel har fortrudt, så kontakt da venligst din lokale Living-Room butik eller den butik hvor du har købt dine varer.  

Har du købt din vare på www.living-room.dk?
Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret ved en vare købt online, skal du altid meddele os herom. Meddelelsen skal ske pr. mail på info@living-room.dk, her skal du tydeligt gøre opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret og mærk meddelelsen med 'Fortrydelsesret'. Du kan læse mere om hvordan din vare skal sendes og hvilke forbehold vi tager os i nedstående.
Du skal sende din vare retur til os senest 7 dage efter modtagelsen. Du kan ikke nægte at modtage din pakke eller lade være med at afhente den i din pakkeshop - hvis du ikke ønsker pakken alligevel, skal du stadig modtage og afhente pakken og herefter følge nedstående.

Sådan skal din pakke sendes
Med mindre andet er aftalt, skal du selv afholde returneringsomkostninger. Har du købt en eller flere varer som er blevet leveret med GLS, tilbyder vi køb af en returlabel til 49 DKK, som du kan finde her, du er også selv velkommen til selv at købe og printe en returlabel fra en leverandør efter eget ønske (vi anbefaler dog altid at du køber en label med tracking, da du selv er ansvarlig for din pakke indtil vi har fået den). Ønsker du at returnere en eller flere varer som er blevet leveret med vores egne fragtmænd koster returneringen 299 DKK*, som du kan købe her, hvis du ønsker at gøre brug af dette skal du markere det i din mail. Du har også mulighed for selv at returnere dine varer i en af vores mange butikker. 

Hvis du selv køber en returlabel til din pakke bedes den sendes retur til:
Møbel Koncept (Living-Room)
Blangstedgårdsvej 7
5220 Odense SØ,
Danmark

Varens stand når du sender den retur 
Du skal altid sende varen retur i samme stand som du modtager den og i samme eller tilsvarende indpakning. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på - du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Er du i tvivl om en vares udseende, funktion, farve eller andet, er du velkommen til at besøge din lokale Living-Room butik, hvor du kan se varen i brug. 

Dine penge vil blive refunderet når vi har modtaget og behandlet din returnering og være synlig på din konto efter 2-4 hverdage. Pengene vil blive refunderet på samme kort som du købte varerne på. 

Forbehold ved fortrydelsesret og returnering
Vi tager forbehold for at man når man samler en vare, har brugt det håndværksmæssige korrekte værktøj og har fulgt samlevejledningen korrekt. Er dette ikke gjort korrekt, vil der blive modregnet foringelse af varens værdi, op til 60% af varens oprindelse udsalgspris ved returnering. 


Reklamation

Living-Room følger retningslinjerne fra Købeloven og tilbyder 2 års reklamationsret på dine varer. Din mulighed for at få ret i en reklamation kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturlig brug er slidt op inden fristens udløb.

Har du en reklamation på en eller flere af dine vare, bedes du sende en mail til reklamation@living-room.dk.
Her skal du oplyse følgende:
- Navn
- Telefonnummer
- Ordrenummer (hvis købt online) / Fakturanummer og butik (hvis købt i butik)
- Kort og præcis beskrivelse af reklamationen/fejlen
- Billeder af den pågældende reklamation
- Billeder af hele produktet/varen (hvor reklamationen også kan ses)
- Billede af faktura fra butik
Vores svartid på reklamationer er 3-5 hverdage, og selve behandlingstiden ligger på 2-4 uger.

Forbehold ved reklamation
Vi tager ved reklamation forbehold for at man ved varens foringelse eller skade, kontakter os hurtigst muligt. Derudover, kan der også tages forbehold for forskelligheder i naturlige materiale, som f.eks. ved plankeborde. Vi forventer at der efter kontakt til reklamationsafdeling, gøres mindst mulig brug af den reklamerede vare, indtil sagens er afsluttet. 
Vi tager derudover også forbehold for at man når man samler en vare, har brugt det håndværksmæssige korrekte værktøj og har fulgt samlevejledningen korrekt. Er dette ikke gjort korrekt, vil der blive modregnet foringelse af varens værdi, op til 60% af varens oprindelse udsalgspris ved reklamation. 

Der kan ydes forskellige former for kompensation i forbindelse med reklamation, det er op til sælger at vurdere hvilken kompensation der er gældende i den konkrete situation. 

Med mindre andet er aftalt, skal du selv afholde eventuelle ombytnings- eller returneringsomkostninger. Alternativt har du mulighed for at returnere/ombytte i en af vores fysiske butikker. 

Transportskade / Skade ved levering på produkt
Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller opdager du en skade på produktet, skal det anmeldes inden for 48 timer, fra modtagelse af pakken. Anmeldelsen skal sendes til: reklamation@living-room.dk, med billeder, både af varerens skade, samt eventuelt indpakning af varen, navn, ordre- eller fakturanummer og telefonnummer.
Har du modtaget din pakke med GLS, bedes du sende billeder af følgende: 
- Pakkens udvendige flader
- Den samlede indvendige beskyttelse
- Det skadede indhold
- Billede af GLS-labelen synlig på pakken 
Dette bedes sendes med, for at vi bedst muligt kan vurdere skaden.


*På udvalgte få varer, herunder produktet 'Suar plankebord' gælder andre takster for returneringsfragtgebyr.