Returnering og reklamation.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på www.living-room.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager pakken.

Med mindre andet er aftalt, skal du selv dække returneringsomkostninger. 

Hvis du vil gøre brug af din returret skal du meddele os herom, og sende pakken retur til os senest 14 dage efter modtagelsen. 

Du kan ikke nægte at modtage din pakke eller ikke afhente den i din pakkeshop. Hvis du ikke ønsker pakken alligevel, skal du stadig afhente og modtage pakken, og herefter informere os om din ønskede returret, samt sende pakken retur til os.

Meddelelse om fortrydelsen skal gives pr. mail: info@living-room.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din returret. 

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet, skal det anmeldes inden for 24 timer, fra modtagelse af pakken. Anmeldelsen skal sendes til: info@living-room.dk.

Ønsker du at annullere din ordre, kan du kontakte os på mail eller telefon - er ordren allerede betalt og/eller behandlet er det ikke muligt at annullere ordren, da den allerede er på vej til dig. I dette tilfælde skal du derfor gøre brug af din returret som beskrevet ovenfor.

OBS: Vi tilbagebetaler pengene så snart vi modtager returvaren. Afhængig af din bank, kan der gå 1-3 hverdage før pengene er tilbagebetalt, fra vi har modtaget varen.

Hos Living-Room tilbyder vi også at sende dig en returlabel på mail, den kan købes her. Efter købet vil du modtage returlabelen på e-mail, som du herefter kan printe og sætte på din pakke. Returlabel koster 49,-.  

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen bedes sendes og pakkes ind i original emballage.

Pengene vil refunderes når vi har modtaget pakken og behandlet din returnering.

Når varen sendes retur

Varen bedes sendes retur til:

Møbel Kompaniet ApS (Living-Room),
Blangstedgårdsvej 5
5220 Odense SØ, Danmark

eller indleveres i én af vores butikker.

 

Reklamation 

Living-Room følger retningslinjerne fra Købeloven og tilbyder 2 års reklamation på dine varer. 

Din mulighed for at få ret i en reklamation kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturlig brug er slidt op inden fristens udløb.

Ønsker du at gøre brug af din reklamationsret skal du sende en mail til reklamation@living-room.dk, med billeder og en beskrivelse af din reklamation, samt inkludere dine oplysninger som ordrenummer/fakturanummer, telefonnummer og adresse. 

Vores reklamationsbehandlingstid ligger på 2-4 uger.