Persondatapolitik

Databehandling

Hos Living-Room vil vi gerne give dig en tryg og god oplevelse, både når du handler hos os eller tilkendegiver andre private oplysninger - dette gør vi i forbindelse med de bestemmelser der er opsat i persondataloven.  

Det er Living-Room der er dataansvarlige for de oplysninger du vælger at dele med os.

Living-Room / Møbel Koncept ApS
Blangstedgårdsvej 3-5
5220 Odense, Danmark

CVR-nr.: 41210966
Tlf.: +45 42 58 60 71
E-mail: Info@living-room.dk

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Www.living-room.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos www.living-room.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via www.living-room.dk, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.living-room.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Living-Room, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Møbel Koncept ApS (Living-Room)  via e-mail: info@living-room.dk

 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På www.living-room.dk anvendes cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde: 

I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

 

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.living-room.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader www.living-room.dk mm.

På www.living-room.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

 

Klageadgang

Du er til enhver en tid berettiget til at indgive en klage både til os og til Datatilsynet, hvis du føler at behandlingen af dine oplysninger er håndteret ukorrekt. Ved klagen kan du kontakte os på ovenstående e-mail eller telefonernummer. 

 

Our story

Pair text with an image to add details about your products, brand and selling proposition.

Pair text with an image to add details about your products, brand and selling proposition.

Pair text with an image to add details about your products, brand and selling proposition.