Living-Room Odense

Find flotte møbler i Odense

Hjemmet er der, hvor de fleste finder fred, ro og lader op til dagens gang. Det er der hvor familien, par, roommates og soloerne hygger sig, spiser gode middage, spiller spil og har det sjovt og nyder hjemmet. Og lige præcis derfor er det også vigtigt at vores hjem, passer til det liv vi lever, og der kan ens indretning spille ind. Hvilke rum opholder man sig mest i? Hvilke elementer benytter man sig mest af? Og hvad har man egentlig brug for? Det sidste kan vi hjælpe dig med, vi er nemlig eksperter i gode og funktionelle møbler til hjemmet, og du kan finde vores møbler i Odense, Aalborg, Sønderborg og Taastrup, Aabenraa, Nykøbing Falster, Esbjerg og Fredericia. Men bor du ikke i nærheden, kan du finde vores udvalg på vores hjemmeside.

De rigtige elementer
Hvis du drømmer om et hjem med den rette kombination af smuk og praktisk indretning, kan du finde de rette møbler i Odense hos os. Vores udvalg er stort, og vi har elementer, som du kan bruge til at indrette hele hjemmet med. I vores butik med møbler i Odense finder du blandet andet et stort udvalg af sofaer. En sofa er et stort element til din stue, og derfor er det vigtigt at vælge den, som passer til din smag og behag. Derfor har vi sofaer til ethvert behov; store, små, bløde, med chaiselong, hjørnesofaer, sovesofaer, modulsofaer og mere til – alle sofaerne kan du se i vores butik med møbler i Odense.

Vi har heldigvis meget mere end blot sofaer, i vores showroom med møbler i Odense finder du et stort udvalg til hele hjemmet. Måske er du på udgik efter en ny seng? Spisebord? Vitrineskab? Spisebordstole? Lamper? Havemøbler? Eller nips-ting til hjemmet? I så fald kan du finde det hele hos Living-Room møbler i Odense, Taastrup, Aalborg, Sønderborg, Aabenraa, Nykøbing Falster og Esbjerg.

Møbler i Odense – af brands du kender
Hos Living-Room finder du møbler i Odense fra brands du kender. Vi gør en dyd ud af at finde brands af god kvalitet, og som vores kunder elsker. Derfor finder du også et udvalg af møbler i Odense fra brands som du måske er stødt på før, og som kan få ethvert hjem til at se lækkert ud. I vores butik med møbler i Odense eller på vores hjemmeside kan der findes brands som Nordal, UMAGE, House Nordic og mange flere. Hos Living-Room har vi også udviklet og designet vores eget udvalg af møbler, den linje kalder vi for LR og deriblandt, kan du finde vores populære Kennedy Chair. Stolen er inspireret efter en stol lavet til J.F. Kennedy og har et tidsløst design, der kan passe ind i alle hjem.

Få hjælp til køb af møbler i Odense
I vores showroom og butik med møbler i Odense, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde gode elementer til din indretning. Hvis du ikke har tid til at slå vejen forbi vores showroom, men hellere vil handle ind online, så hjælper vi dig også gerne over telefon, i vores chat eller på mail. Vi tager altid imod dig med god service og et stort smil.

Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan blive inspireret til dit næste køb til indretningen, følg os eksempelvis på Instagram, hvor vi viser nyheder og gode tilbud..

Living-Room Odense
Blangstedgårdsvej 5-7
5220 Odense SØ
+ 45 42 58 60 71 
Odense@living-room.dk

Åbningstider
Man - Fre:   10:00 - 17:30
Lør - Søn:  10:00 - 15:00

____________________________________

Hvilken del af dit hjem skal du forny?

Section

Tag et kig på vores store udvalg

____________________________

Borddækning

Borddækning

Bordlampe

Bordlampe

Lysestager

Lysestager