MØBLER I TAASTRUP

ÅBNINGSTIDER

Åbent alle dage
Man - Fre: 10:00 - 17:30
Lør - Søn: 10:00 - 15:00

KONTAKT

Telefonisk åbningstider: 
+ 45 60 67 55 18
Man-fre: 10-17
Lør-søn: Lukket

ADRESSE

Taastrup Hovedgade 131
2630 Taastrup
Taastrup@living-room.dk

Find dine møbler i vores afdeling i Taastrup

Drømmer du om fornyelse i dit hjem kan et nyt møbel gøre en stor forskel i din indretning
Med få nye tilføjelser kan du nemlig skabe et helt nyt look, der passer til netop den stil, du ønsker at udtrykke. Om det er et nyt spisebord, der skal danne ramme for mange hyggelige stunder med venner og familien, en rummelig sofa med plads til både store og små størrelser eller en pufkrukke eller plante, der skaber liv og et friskt pust til hjemmet, har vi hos Living-room et stort udvalg af møbler i Taastrup, Odense, Sønderborg, Aalborg Nykøbing Falster, Esbjerg, Fredericia og Holstebro.

Omgiv dig med alt dét, der giver dig velvære og ro
Ude godt, hjemme bedst. Sådan siger et gammelt ordsprog - og det med rette. Hjemmet er nemlig et af de steder, du tilbringer allerflest timer. Derfor er det også altafgørende, at du omgiver dig med møbler og boligtilbehør, der bringer masser af glæde, velvære og ro i dit liv. Hos Living-room møbler i Taastrup gør vi en dyd ud af at hjælpe vores kunder med at skabe unikke indretningsløsninger, der passer til netop deres ønsker og behov. Derfor har vi et stort udvalg af både sofaer, spiseborde, spisebordsstole og meget mere - alt sammen fra velkendte og anerkendte brands, der skaber moderne og tidløst design til boligen. Blandt vores brands finder du bl.a. Nordal, Meraki, Umage & Wallpipe, der alle sælger boligtilbehør og møbler, som du finder i vores butik med interiør og møbler i Taastrup.

Foruden disse lækre brands, designer og fremstiller vi også vores egne møbler under brandet LR Living-room. LR Living-room tilbyder unikt og specialdesignet interiør med udgangspunkt i trends og materialer fra Bali og Indonesien. Vores specialdesignede møbler tilføjer et varmt og lækkert organisk udtryk til din bolig og skaber et unikt look, der ikke er ligesom alle andres. Du finder vores egne møbler i Taastrup, Odense, Aalborg, Sønderborg, Nykøbing Falster, Esbjerg, Fredericia og Holstebro.

Se vores brede udvalg af møbler i Taastrup
Livet går sin gang og nye prioriteter kommer hele tiden til. Måske I skal flytte, et nyt familiemedlem melder sin ankomst eller ungerne netop er flyttet hjemmefra. Der kan være mange årsager til, at du har brug for fornyelse i din indretning. Uanset årsagen finder du det hele og lidt mere til i vores brede udvalg af møbler i Taastrup. Vi har noget for enhver smag og lidt til - om du er til de rustikke træborde, eksklusive marmorborde eller er på udkig efter en ny lampe til badeværelset eller stuen. Du finder alle møblerne i vores butik i Taastrup.

Flere års erfaring med vejledning af møbler i Taastrup
Vi har flere års erfaring med salg og vejledning af møbler i Taastrup og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det spisebord, den stol, sofa eller det boligtilbehør, som du drømmer om. Vi står klar til at vejlede dig om dit næste køb af møbler i Taastrup, Odense, Aalborg, Sønderborg, Nykøbing Falster, Esbjerg, Fredericia og Holstebro. Har du nogen spørgsmål eller er du interesseret i at følge med i det seneste nye fra vores butikker i Taastrup, Odense, Aalborg. Sønderborg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Esbjerg, Fredericia og Holstebro, kan du altid også følge og på Instagram og Facebook, hvorfra vi elsker at inspirere vores følgere.

Tag et kig på vores store udvalg

Møbler i Taastrup