MØBLER I SØNDERBORG

ÅBNINGSTIDER

Åbent alle dage
Man - Fre: 10:00 - 17:30
Lør - Søn: 10:00 - 15:00

KONTAKT

Telefonisk åbningstider: 
+ 45 42 80 68 33
Man-fre: 10-17
Lør-søn: Lukket

ADRESSE

Perlegade 34
6400 Sønderborg
Soenderborg@living-room.dk

På udkig efter nye møbler i Sønderborg?

Hjemmet er et af de steder, hvor vi tilbringer allerflest timer i løbet af vores liv. Det er her nogle af livets største øjeblikke udspiller sig, og her hverdagsmagien bliver skabt. Derfor er det altafgørende at du føler dig til tilpas - og ikke mindst hjemme - i din indretning. Indretning er en meget subjektiv sag, hvorfor der heller ikke findes én formel for, hvad der er rigtigt og forkert, når stueneller soveværelset skal fornyes. Det er af netop samme grund, at du finder et bredt og varieret udvalg af sofaer, spisebordsstole og meget mere på vores hjemmeside. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at investere i nyt til hjemmet, og derfor kan du naturligvis se udvalget i vores fysiske butikker, vi sælger nemlig møbler i Sønderborg, Aalborg, Odense,  Taastrup, Aabenraa, Nykøbing Falster, Esbjerg, Fredericia og Holstebro. 

Skab det udtryk du drømmer om
Drømmer du om fornyelse i din indretning, kan du med få ændringer eller genstande gøre en hel del til forskel. Om du drømmer, om at tilføje varme farver til din bolig eller foretrækker et enkelt og minimalistisk udtryk, finder du, i vores butik med møbler i Sønderborg, med sikkerhed også noget, der passer til dine drømme og behov. Måske er du på udkig efter et nyt spisebord,der kan danne ramme om mange hyggelige stunder med vennerne eller en ny og blød sofa med plads til hele familien? Det kan også være, at du endnu ikke er helt besluttet på, hvor i din bolig du ønsker at forny din indretning. Uanset hvad der er tilfældet, er det kun din fantasi der sætter grænserne, når vi fra vores butik med møbler i Sønderborg glæder os til at inspirere og vejlede dig til dit næste køb af møbler i Sønderborg.

Et bredt udvalg af møbler i Sønderborg
Hos Living-room tilbyder vi møbler i Sønderborg - og gør altid en dyd ud af at hjælpe og vejlede dig i den rette retning, når du er på udkig efter nye løsninger til din indretning. Vi har møbler i Sønderborg for enhver smag og pengepung, og samarbejder med flere velkendte brands, der tilbyder lækkert og tidsløst interiør til boligen. Blandt vores brands finder du bl.a. Nordal, House Nordic, UMAGE og mange flere. Foruden disse lækre brands, designer og producerer vi også vores egne møbler under navnet LR. Blandt LRs bestsellers finder du den smukke og klassiske Kennedy Chair, der er opkaldt efter den tidligere præsident af samme navn. Det er naturligvis muligt at se LRs smukke møbler i Sønderborg.

Bliv inspireret til dit næste køb af møbler i Sønderborg
Du finder vores brede udvalg af tilbehør og møbler i Sønderborg, Aalborg, Odense, Taastrup,  Aabenraa, Nykøbing Falster, Esbjerg, Fredericia og Holstebro samt online på vores hjemmeside. Er du endnu ikke helt klar over hvilken stil eller udtryk, du ønsker i din indretning, kan du også følge os på Instagram, hvor vi dagligt inspirerer vores følgere til nye og smukke indretningsløsninger. Vi glæder os til at hjælpe og vejlede dig til dit næste køb af møbler i Sønderborg.

Tag et kig på vores store udvalg

Møbler i Sønderborg