MØBLER I FREDERICIA

ÅBNINGSTIDER

Åbent alle dage
Man - Fre: 10:00 - 17:30
Lør - Søn: 10:00 - 15:00

KONTAKT

Telefonisk åbningstider: 
+ 45 42 80 03 32
Man-fre: 10-17
Lør-søn: Lukket

ADRESSE

Vejlevej 131
7000 Fredericia
Fredericia@living-room.dk 

Find dine nye møbler hos Living-Room i Fredericia

Hjemmet er din base, der hvor vi slapper af, vi hygger os, har det sjovt og det er der, hvor ens daglige liv foregår med alle dets nuancer. Netop derfor er det vigtigt, at hjemmet har en rar og rolig atmosfære. En atmosfære, der kan skabe den perfekte base for dig, dine gæster, venner og din familie. Der er mange måder hvorpå, du kan skabe den perfekte base og de bedste rammer for din hjemlige velvære. Her hos Living-Room mener vi naturligvis, at en del af at skabe en god base og dejlige hjemlige rammer, er at pynte sit hjem med smukt og funktionelt interiør. Kigger du her på hjemmesiden eller på vores møbler i butikken i Fredericia, er du både kommet til det rette sted, men du er også nu på vej til hyggelige rammer og gode stunder i hjemmet med interiør af høj kvalitet.


Få inspiration med vores møbler i Fredericia
I jagten på nye elementer til dit hjem og nye hyggelige rammer, kan du ikke komme uden om at besøge vores Living-Room-butik i Fredericia. Vi ser dig naturligvis gerne i vores butik, men foretrækker du at handle online, sørger vi for, at du får samme gode oplevelse, som du ville i vores fysiske butik. Vi har et stort og bredt sortiment både online og i Fredericia, som du kan gå på opdagelse i, og her finder du ikke bare flotte og funktionelle møbler, du finder også design af høj kvalitet. Hos Living-Room stræber vi nemlig efter at sælge godt håndværk til gode priser, så alle kan være med. Og dét er uanset om du handler online, eller besøger os - både i Fredericia eller i en af vores andre butikker.

På vores Instagram og Facebookside, kan du se mange af vores designs og vores sortiment i hjemlige rammer, og det kan måske inspirere dig til en ny indretning i stuen. Måske finder du lige præcis den sofa, du har gået og drømt om. I showroom’et i Fredericia finder du også møbler, der er opstillet i hyggelige og rummelige settings, så du kan forestille dig, hvordan de kan se ud derhjemme eller blive inspireret til nye indretningsmuligheder. Vælger du at følge os på Facebook eller Instagram, kan du også deltage i konkurrencer, blive opdateret på nyheder og selvfølgelig blive inspireret til dit næste møbel-køb i Fredericia, såvel som i vores andre butikker eller på vores webshop.


Vi står klar til at hjælpe
I vores fysiske showroom og butik med møbler og interiør i Fredericia, har vi altid gode og kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig i dit næste køb. Er du tvivl om kvalitet, mål eller andet, skal du altid bare tage fat i en af vores medarbejdere. Vi lover altid god service. Vi lover også, at vi altid har gode tilbud på møbler og andet interiør, i Living-Room.

Har du set noget på hjemmesiden, som du gerne vil se i virkeligheden? Så ring endelig til vores Living-Room i Fredericia, eller din lokale butik og forhør dig om møblerne er udstillet. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Living-Room, hvor du (forhåbentlig) vil finde dine næste møbler.

Tag et kig på vores store udvalg

Møbler i Fredericia