MØBLER I AALBORG

ÅBNINGSTIDER

Åbent alle dage
Man - Fre: 10:00 - 17:30
Lør - Søn: 10:00 - 15:00

KONTAKT

Telefonisk åbningstider: 
+ 45 42 47 67 05
Man-fre: 10-17
Lør-søn: Lukket

ADRESSE

Nibevej 20C
9200 Aalborg
Aalborg@living-room.dk

Living-Room møbler i Aalborg

Du finder os først og fremmest online, men det er bestemt også muligt at finde os og vores møbler i en fysisk butik, vi sælger nemlig møbler i Aalborg. Hos Living-Room går vi op i godt og smukt design, vi tror på at møbler kan vælges online, men ofte er det også rart at føle og fornemme dem, og derfor er vores butik med møbler i Aalborg et populært stop, når boligen skal fornyes.


Dine omgivelser er vigtige
Det er vigtigt for ens velvære at omgive sig i rammer, som er rolige og rare at være i. Og den følelse af velvære i ens hjem kan de rette møbler være med at til at skabe. Vores butik med møbler i Aalborg er fyldt med flotte og praktiske møbler af god kvalitet og design. Om du leder efter en ny stor og blød sofa, et smukt sidebord til læsehjørnet, nyt større spisebord, der kan invitere til flere gæster eller nyt nips til badeværelset, så kan du finde det hos os både online og i vores butik med møbler i Aalborg.

I blandt vores udvalg finder du en række af kendte brands, som nemt vil komplimentere dit skønne hjem. Du kan blandt andet finde Nordal, Superliving, Umage og Wallpipe. Vi vælger alle vores brands fordi de har et særligt udtryk, er i god kvalitet og godt design. Ud over disse brands har vi også udviklet vores eget brand, det kalder vi for LR Living-Room, vores eget brand er præget af de sydøst asiatiske himmelstrøg, og vi er særligt inspireret af Bali og Indonesien. I sortimentet finder du blandt andet smukke rustikke krukker og flotte patina præget møbler i træ. I vores butik med møbler i Aalborg og i vores andre butikker finder du både vores eget brand og de andre designbrands.


Find vores møbler i Aalborg
Vores Living-Room butikker er spredt ud over hele Danmark. Udover at du finder vores møbler i Aalborg, finder du os også i Odense, Sønderborg, Taastrup, Aabenraa, Nykøbing Falster, Esbjerg, Fredericia og Holstebro. Men bor du ikke tæt på vores fysiske butikker kan du altid bestille møbler til dit nye hjem online, og du kan naturligvis få dine møbler i Aalborg leveret lige til døren.


Få hjælp til valg af møbler i Aalborg
Vi har mange års erfaring i rådgivning til valg af møbler, og vi står altid til rådighed i vores butik med møbler i Aalborg, men også i resten af vores fysiske butikker. Det er også altid muligt at skrive og ringe til os, så vi kan hjælpe dig godt på vej til dine rolige omgivelser i dit hjem.Er du interesseret i at få at vide, når vi får nye møbler i Aalborg så følg os på Instagram, hvor du kan se et bredt udvalg af vores sortiment. Vi glæder os til at tage imod dig, vi ses forhåbentlig hos Living-Room møbler Aalborg.

Tag et kig på vores store udvalg

Møbler i Aalborg