MØBLER I AABENRAA

ÅBNINGSTIDER

Åbent alle dage
Man - Fre: 10:00 - 17:30
Lør - Søn: 10:00 - 15:00

KONTAKT

Telefonisk åbningstider: 
+ 45 42 57 11 63
Man-fre: 10-17
Lør-søn: Lukket

ADRESSE

Løgumklostervej 138
6200 Aabenraa
Aabenraa@living-room.dk

Find dine næste møbler i Aabenraa

I løbet af hele vores liv, er hjemmet et af de steder, hvor vi tilbringer det meste af vores tid. Det er i hjemmet at hverdagen udspiller sig med familie og venner, og det er også her, hvor de fleste slapper af, slår fødderne op, læser en god bog, spiser middag med venner og hygger sig til film. Derfor er det vigtigt at du føler dig godt tilpas, når du er derhjemme. Så når jagten går ind på at finde nye møbler i Aabenraa og omegn, så skal du tænke på i hvilke omgivelser du vil skabe dine hverdagsminder i.


Udtryk dig i din indretning
Indretningen i dit hjem er den oplagte mulighed for at vise din personlighed, og hvordan du godt kan lide at bo. Der er derfor mange elementer du kan benytte dig af, når du kommer til at udtrykke dig i din indretning. Når du leder efter møbler i Aabenraa, kan du ud over møbler kigge efter mindre elementer, såsom tæpper, vaser, spejle, puder og andre hyggelige nips ting.


Se et bredt udvalg af møbler i Aabenraa
Det er dejligt at gå på jagt i butikker, som har det hele, og besøger du os i vores forretning med møbler i Aabenraa, behøver du ikke at tage andre steder hen. Hos Living-Roomkan du nemlig finde alt det, der gør at du får et personligt hjem og indretning.I vores showroom med møbler i Aabenraa, har vi er stort og bredt udvalg, hvor du kan købe alt fra store møbler som sofaer, spiseborde og lænestole, men du kan også købe mindre ting som lamper, gulvtæpper, krukker og meget mere, der spreder hygge i dit hjem. I vores showroom med møbler i Aabenraa finder du naturligvis også vores eget mærke, det hedder LR, og vi er inspireret af det sydasiatiske hjem, hvor træ og naturmaterialer er i højsædet. Du finder blandt vores møbler i Aabenraa, vores populære stol ”Kennedy Chair”. Vores stol er opkaldt efter en stol som JFK fik fremstillet til sig selv, på grund af rygproblemer – så selvfølgelig sidder man også godt i vores Kennedy Chair – kom og prøv den og mange andre af vores møbler i Aabenraa hos Living-Room.


Følg med og bliv inspireret til køb af møbler i Aabenraa
Du kan finde Living-Room og vores møbler i Aabenraa, Sønderborg, Aalborg, Odense, Taastrup. Nykøbing Falster,  Esbjerg, Fredericia og Holstebro. Hvis du ikke bor tæt på vores butikker med møbler i Aabenraa eller en af vores andre butikker, så kan du heldigvis handle hele vores udvalg online. Hvis du vil inspireres til at købe møbler i Aabenraa, så kan du med fordel følge os på Instagram, hvor vi løbende lægger billeder op med vores udvalg, så bliver din beslutning om at købe møbler i Aabenraa, måske lidt lettere. 

Tag et kig på vores store udvalg

Møbler i Aabenraa