MØBLER I ESBJERG

ÅBNINGSTIDER

Åbent alle dage
Man - Fre: 10:00 - 17:30
Lør - Søn: 10:00 - 15:00

KONTAKT

Telefonisk åbningstider: 
+ 45 60 86 03 32
Man-fre: 10-17
Lør-søn: Lukket

ADRESSE

Storegade 227B
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg@living-room.dk 

Leder du efter nye møbler i Esbjerg?

Du kan heldigvis finde de fleste møbler i Esbjerg hos os i Living-Room. Vores butik med møbler i Esbjerg rummer en masse spændende at gå på opdagelse i. Vi har et bredt sortiment, og du kan blandt andet finde sofaer, senge, loungestole, lænestole, spiseborde, gulvtæpper, plaider og meget meget mere. Hos Living-Room har vi alt hvad du behøver til et hyggeligt, fint og praktisk hjem.

Find møbler i Esbjerg til stuen
Stuen er det hyggelige rum, hvor der skal være plads hjertevarme, familie, venner og børn. Vi opholder os meget i stuen og nogle vil kalde det hjemmets hjerte. Netop derfor er det også helt essentielt at det er rart at opholde sig i rummet, og nye og fine møbler fra Living-Room i Esbjerg, kan være med til at gøre stuen ekstra rar. I vores udvalg af møbler i Esbjerg, kan du med fordel gå på jagt efter en hyggelig sofa, som man kan putte sig i, slå fødderne op i og slappe af i. Vi har et stort sortiment af store og bløde sofaer, både til den store familie, men også til parret eller en mindre stue. Vi har hjørnesofaer, sofaer med chaiselong, den populære U-sofa, veloursofaer og mange flere.

Skab den rette stemning i hjemmet
Indretningen i ens hjem er det der giver hjemmet charme og sjæl, og det er en oplagt mulighed for at vise noget personlighed. Der er mange gode måder at finde frem til et udtryk du godt kan lide. Besøger du vores showroom med møbler i Esbjerg, kan du gå på opdagelse i mange af vores møbler samt en masse mindre elementer og nipsting, der kan være med til at give hjemmet en personlig stemning og udtryk. Kan du ikke vente med at besøge vores showroom med møbler i Esbjerg, så kan du se et stort udvalg af boligtilbehør og nips her.


Nyt spisebord?
Leder du efter nye spisebord, kan du med fordel kigge på vores populære Palermo plankebord, som du finder i vores butik med møbler, i Esbjerg. Der er flere modeller af bordet, og det kommer i flere længder samt i forskellige farver. Det kommer eksempelvis både i olieret eg, der har et meget naturligt look og i røgolieret eg, hvor bordet får en lidt mørkere glød. Er du ikke til plankeborde, har vi naturligvis et hav af andre borde i butikken med møbler, i Esbjerg. Vi har mange forskellige borde udstillet i butikken med møbler, i Esbjerg, men det er selvfølgelig også muligt at bestille alle vores møbler online.


Find inspiration til dit næste køb
Det kan ofte være svært at finde de helt rigtige møbler - heldigvis er der god inspiration at finde online eller i vores showroom med møbler, i Esbjerg. På vores sociale medier opdaterer vi dagligt med billeder, der viser vores udvalg i hjemlige rammer, så man bedre kan forestille sig elementerne i ens eget hjem. Find os både på Instagram og Facebook. Besøger du os i en af vores butikker, står vi altid klar til at hjælpe og rådgive, ligesom vi også kan være behjælpelige, hvis du ringer til os.

Tag et kig på vores store udvalg

Møbler i Esbjerg