Living-Room Nykøbing Falster


Gå på opdagelse i vores møbler i Nykøbing Falster

Hjemmet er vores base, der hvor vi finder ro og glæde. Nogle gange i samværet med familie eller venner - og nogle gange alene. Uanset selskab er hjemmet vores trygge base, hvor rammerne spiller ind på vores velvære. At skabe gode og trygge rammer om sig selv og familien, kan gøres på mange måder. Mange ynder at gøre det med ting, der har en betydning, eksempelvis familiebilleder, genstande købt på ferier eller tegninger fra børn og børnebørn. Andre ønsker at gøre det ved at forny sit hjem med nyt inventar, og heldigvis er der gode muligheder for at finde møbler i Nykøbing Falster hos os i Living-Room.

Mulighederne er mange
Når du besøger os for at kigge på møbler i Nykøbing Falster er mulighederne mange, og det er næsten kun din fantasi, som sætter grænserne for, hvilke møbler du kan tage med hjem fra Living-Room i Nykøbing Falster. Vi har nemlig et rigtig stort sortiment af alt godt til hjemmet. Du kan eksempelvis forny spisestuen med vores populære plankeborde, en ny lænestol til læsehjørnet eller du kan gå på opdagelse i vores Ugens Uundgåelige, hvor du kan finde møbler i Nykøbing Falster til gode priser og tilbud. I vores Ugens Uundgåelige finder du alt fra spejle, plaider, bænke, senge, spisebordstole og et hav af andre møbler i Nykøbing Falster.

Skab de rammer du ønsker
Som vi ved er det vigtigt at skabe de rigtige rammer, den rigtige atmosfære og det rigtige udtryk i sit hjem. Det er der vi skal føle os hjemme og rammerne og udtrykket er i den grad med til at gøre dette. Ønsker du et udtryk af hotelluksus, kan du med fordel shoppe en velour sofa, eller ønsker du dig et hjem, der emmer af nordisk minimalisme, kan du erhverve dig spisebord eller stole i lyst træ, som er let og luftigt. Er du til det lidt rå, kan du med fordel vælge borde eller spejle med sorte metalrammer. På den måde kan du nemt få et lidt råt udtryk ind i hjemmet. Du kan også gå efter at indføre mere natur i dit hjem, ved blandt andet at købe vores smukke blomster og planter i kunstigt materiale. Men som sagt er mulighederne mange, når det kommer til at shoppe møbler i Nykøbing Falster.

Hvis du føler, at der mangler lidt, når du har købt dine nye møbler i Nykøbing Falster, kan du overveje at male en væg eller et gammelt møbel. På den måde får du skabt liv i noget gammelt, og med en malet væg, kan du danne præcis den stemning og atmosfære du går efter. Som sagt - hjemmet skal være trygt og rart.

Find dine nye møbler i Nykøbing Falster hos Living-Room
Har du lyst til at mærke og føle på dine møbler i Nykøbing Falster inden du køber dem, så kan du besøge os i Guldborgsund Centret, hvor du finder Living-Rooms forretning med et hav at ting og møbler til hjemmet i Nykøbing Falster. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, både når du besøger os i butikken med møbler i Nykøbing Falster eller hvis du vælger at shoppe online. Mangler du inspiration til hvilke møbler i Nykøbing Falster, du skal købe, kan du med fordel følge os på Instagram og Facebook, hvor vi løbende deler masser af billeder af vores butik og møbler i Nykøbing Falster. 

Living-Room Nykøbing Falster
Guldborgsundcenteret 7
4800 Nykøbing Falster
+ 45 60 67 02 36
Nkfalster@living-room.dk

Åbningstider
Man - Fre:   10:00 - 17:30
Lør - Søn:  10:00 - 15:00

____________________________________

Hvilken del af dit hjem skal du forny?

Section

Tag et kig på vores store udvalg

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Garderobe

Garderobe

Enkel sofaer

Enkel sofa

Boligtilbehør

Boligtilbehør