KONTAKT OS       

Generelle spørgsmål

Har du generelle spørgsmål til et produkt eller en online ordre, er du velkommen til at sende en mail til info@living-room.dk, hvor du kan forvente svar inden for 1-3 hverdage. 

Har du købt en vare i butikken?

Har du købt en vare i en af vores butikker eller har du spørgsmål til en vare som du har set i en af butikkerne, bedes du venligst ringe til den pågældende butik. 

Du kan finde butikkernes telefonnummer i menuen nedenfor - ønsker du yderligere information om butikkerne, klik da venligst på butikkens navn i menuen, eller find dem nederst på hjemmesiden

Har du købt en vare online?

Har du spørgsmål til en varer du har købt online kan du ringe på +45 60 67 02 96, eller skrive en mail til info@living-room.dk hvor vores online afdeling vil gøre deres bedste for at hjælpe dig. 
Vores online telefon har åbent mandag-torsdag kl. 10:00-15:00 og fredag kl. 10:00-13:00.

Har du spørgsmål til levering af din online ordre, husk da venligst at vi har varierende leveringstider, som du kan læse mere om her. Så snart din ordre er blevet behandlet, kontakter vi dig med nærmere leveringstidspunkt. (Husk at tjek uønskede mails og spam). 

Har du en reklamation?

Har du en reklamation på en eller flere af dine vare, bedes du sende en mail til reklamation@living-room.dk, hvor du oplyser dit navn, telefonnummer, ordrenummer eller faktura nummer, samt vedhæftning af billeder af den pågældende reklamation.
Du kan også læse mere om vores reklamation her